Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas provozovateli webových stránek Obleckypropsy.cz - Radku Štěpánkovi, bytem Lány na Důlku 94, 530 02 Pardubice IČ: 03189589 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • adresa

2. Jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail a adresu je nutné zpracovat za účelem příjmu objednávek, dotazů z kontaktních formulářů, poptávek pracovních pozic, poptávek na služby společnosti a jiných dotazů návštěvníků webových stránek obleckypropsy.cz. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu maximálně 3 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na adresu Radek Štěpánek, Lány na Důlku 94, 530 02 Pardubice.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, a neposkytuje je žádné třetí straně.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.